💥 1Win Promo Code & Bonus – Exclusive Bonus 100% to the Deposit

Slik bruker du salgsfremmende kode

For å få alle en serie velkomstbonuser, må du aktivere kampanjekoden når du registrerer deg. Hver spiller har bare en sjanse til å gjøre det. Følg instruksjonene nedenfor for ikke å gjøre en feil:

Fortsett med registrering. Gå til hovedsiden til 1Win Indias offisielle nettside og klikk på “Registrering”;Velg hvordan du oppretter en konto. Du kan registrere deg for en konto via e-post eller sosiale medier;Fyll ut feltet. Skriv inn data i et hvilket som helst tomt felt i det åpne skjemaet;Skriv inn kampanjekoden. Klikk på “Kampanjekode” og skriv inn feltene som vises;Fullfør prosedyren. Når alt er klart, klikker du på “Registrer” -knappen.

1win Promo Code

Du vil da kunne skrive inn kontoen din umiddelbart og foreta et innskudd. Bonusen vil bli aktivert umiddelbart etter at midlene fra innskuddet er kreditert til kontoen din.

Andre bonuser

Som nevnt ovenfor, er 1 Spiller Bet Maker som har brukt kampanjekoden til å delta i et vanlig lederskap. De er delt inn i hver dag og ukentlig, og hvert enkelt lederkort inneholder tre løp, avhengig av størrelsen på innsatsen:

Det første bordet inneholder spillere som satser mindre enn $ 300 i denne perioden;Den andre er opp til $ 100;Den tredje er mer enn $ 100.

Promo code 1Win:
22_3625

Bonus:
1BONUS1000 %

Når tabellnivået øker, øker en samling gaver også. For å delta i lotteriet må du satse på enhver sportsbegivenhet med odds fra 1,6 til 10. Du får poeng for vellykkede spådommer. Flere og flere poeng, jo høyere plassering på bordet og jo større premien.